Času neprimerna premišljevanja

Času neprimerna premišljevanja - Friedrich Nietzsche | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friedrich Nietzsche
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Času neprimerna premišljevanja.pdf
ISBN
2096593788659

OPIS

Osredotočil sem se na nekatere tematske sklope, ki sem jih iz takšnih ali drugačnih razlogov prepoznal kot konstitutivne sestavine avtorjeve esejistike. Začnem s kratkim terminološkim pojasnilom o eseju in esejistiki, nadaljujem z avtorjevimi esejističnimi premišljevanji o kulturi in (nad)naravi, jeziku ... NIETZSCHE ČASU NEPRIMERNA PREMIŠLJEVANJA Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna Času neprimerna premišljevanja Friedrich Wilhelm Nietzsche [frídrih vílhelm níče], nemški filozof in klasični filolog, kulturni kritik, pesnik in skladatelj.* 15.

člena […] Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. 1.

POVEZANE KNJIGE