Složitje

Složitje - Zvezdana Majhen | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zvezdana Majhen
DIMENZIJA
6,2 MB
IME DATOTEKE
Složitje.pdf
ISBN
4071521356366

OPIS

V pesniški zbirki Složitje, posvečeni Sloveniji, njenim prebivalcem, prednikom, naravni, kulturni in etnološki dediščini, mestom, krajem, vasem, nam pesnica besedo v naslovu polaga na srce kot sožitje in \"složitje\".Četudi so umetnici v Sloveniji vsa območja ljuba, se je pri Složitju odločila za geografsko enakomeren izbor. V sonetih je opisala svoja občutenja in zapažanja, ko je med letoma 1989-2003 obiskala 60 slovenskih krajev.Domovina je avtorici več kot zgolj geografska kokoš na evropskem zemljevidu. SLOŽITJE je Slovenija, je Ljubezen, je Občestvo, je Življenje, je Identiteta, je Temelj, je Jedro in je naša Edikula.

Eden je običajno telesno večji, imenujemo ga tudi gostitelj, in ima za drugega vlogo habitata.Drugi organizem je pogosto bistveno manjši in ga imenujemo ... Zvezo Sožitje sestavljajo društva za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju, ki delujejo na območju Republike Slovenije. Zveza Sožitje; Društva; Motnje v duševnem razvoju; Lahko branje; Aktualno Seznam aktualnih vsebin.

V okviru društva deluje koncesijski varstveno delovni center vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji za odrasle OMDR. Namen srečevanj skupine Sožitje je druženje, klepet, prijateljstvo, zaupanje, učenje, pogovor ob različnih temah, včasih tudi težjih, ki jih sicer odrivamo stran. Skupina deluje že od pomladi 2015, srečanja vodi diplomirana sociologinja kadrovskega managementa, zaposlena na Inštitutu Antona Trstenjaka v Ljubljani. SOŽITJE Društvo za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju Kapucinski trg 8, 4220 Škofja Loka.

POVEZANE KNJIGE