Lačni razumevanja

Lačni razumevanja - Alison Eivors, Sophie Nesbitt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alison Eivors, Sophie Nesbitt
DIMENZIJA
8,44 MB
IME DATOTEKE
Lačni razumevanja.pdf
ISBN
2640627342840

OPIS

\"Priročnik, ki naj mladim pomaga razumeti in premagati anoreksijo nervozo, \"LAČNI RAZUMEVANJA\" podaja na razumljiv, jasen in pregleden način številna teoretična izhodišča motenj hranjenja, s poudarkom na anoreksiji nervozi, ki temeljijo na trdnih temeljih znanja, kliničnih izkušenj in raziskav. Še pomembnejše pa je, da spreminja teorijo v prakso in terapevta, starša in mladostnika z motnjo hranjenja vodi preko cele vrste napotkov in nalog do končnega cilja, ki je sprejemanje samega sebe. Ključni mehanizem tega procesa je eksternalizacija, s pomočjo katere mladostnik z motnjo hranjenja loči, oddvoji sebe od bolezni. Knjiga je vredna branja, še večja pa je njena uporabna vrednost. S svojimi teoretičnimi osnovami in praktičnimi nasveti bo povezovala strokovnjake s področja motenj hranjenja, mladostnike, ki se borijo proti tej bolezni ter njihove starše in skrbnike in jih z roko v roki popeljala k skupnemu cilju: mladostnikovemu ozdravljenju.\" mag. Karin Sernec, dr. med.

Anoreksija - ali jo poznaš? 7 1.1 OPIS RAZISKOVALNEGA PROBLEMA V raziskovalni nalogi smo skušali raziskati, ali učenci - mladostniki poznajo pojem anoreksija in Lačni razumevanja. Več informacij; Priročnik "Kontracepcija: katera metoda mi ustreza" Več informacij; Superknjiga za punce : najboljša prijateljica + družba, moda + lepota, občutki + sanje, ljubezen + seks.

in psihoterapijo. Mea Vita Pogovor z Edwardom Clugom, umetniškim direktorjem mariborskega baleta, in Renatom Zanello, umetniškim direktorjem ljubljanskega baleta.

POVEZANE KNJIGE