Ko grem spat

Ko grem spat - Vinko Möderndorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Ko grem spat.pdf
ISBN
2908752740281

OPIS

Bodite pozorni na te simptome in na sporočila, ki vam jih pošilja vaše telo. Tu je nekaj stvari, ki vam jih vaše roke lahko sporočajo o vašem telesu. Tematika pesmi je zelo raznovrstna, sega v običajne tegobe, ki pestijo mlade, od preganjanja dolgčasa, pospravljanja sobe, lenobe do sanjarjenja in domišljijskih popotovanj ter spanja, ko marsikdo pozabi na vse težave in se lahko ­strinja z avtorjevo rimo: »Ko grem spat, imam svet najbolj rad.« Tu so še pesmi, ki govorijo o strahovih, s ... Jaz hodim spat okrog 1-2 zjutraj.Vstanem kakorkdaj-odvisno od sina kdaj se zbudi meni se redkokdaj spi ,zato grem spat ,ko ni veš pametnih filmov na tv-ju Pa nisem utrujena ali kakorkoli,imam full energije Ko se zbudim, sem ena oseba, in ko grem spat, zagotovo vem, da sem nekdo drug.

Do pol sedmih, ko grem na telovadbo, sem že vse, kar je bilo pomembno, prebral. Vrnem se za zajtrk, ko Urša vstane. Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Ko je stvar narejena, grem naprej.

POVEZANE KNJIGE