Kdaj, kje, zakaj in kako se je zgodilo

Kdaj, kje, zakaj in kako se je zgodilo - Asa Briggs, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Asa Briggs, ... [et al.]
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Kdaj, kje, zakaj in kako se je zgodilo.pdf
ISBN
1688096804498

OPIS

- to je bilo leta 1974, v kraju Nomenj sredi poletja - 10 ... Od vrnitve Izraelcev v Kanaan, kamor jih je leta 1250 pr. n.

Založba: Mladinska knjiga: Leto ... Ko angeli odidejo, pastirji začnejo med seboj govoriti: »Pojdimo naravnost v Betlehem, da vidimo to, kar se je zgodilo in kar nam je Jehova razodel.« Takoj se odpravijo in najdejo novorojenčka Jezusa prav tam, kjer naj bi po angelovih besedah bil. Pastirji to, kar jim je angel rekel, povejo še drugim, in vsi, ki to slišijo, se čudijo. In zakaj je padel Rim? Preprosto najbolj argumentirano vprašanje o padcu Rima je, zakaj se je zgodilo? Rimski imperij je trajal več kot tisoč let in predstavlja prefinjeno in prilagodljivo civilizacijo.

POVEZANE KNJIGE