Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan

Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan - C. S. Lewis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
C. S. Lewis
DIMENZIJA
8,29 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan.pdf
ISBN
2202976094480

OPIS

Knjige so postale velika uspešnica, samo po letu 2017 so jih menda prodali več kot 80 milijonov izvodov, ... Film Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan, ki so ga hoteli v soboto na bovškem letališču premierno predstaviti na prostem, je "odplaknilo" vreme. icon-expand Anna Popplewell in William Moseley (no fotografiji s premiere v Nemčiji) sta se pojavila tudi v Bovcu in nagovorila zbrano publiko ... Premiera filma Zgodbe iz Narnije - Princ Kaspijan : Predlagaj boljši podpis Povezava do fotografije Številka fotografije 08701X2316 V košarico.

Pripoveduje o otrocih Luciji, Suzani, Petru, Edmundu, Digoryju, Poli, Evstahiju in Juliji ki večkrat pridejo v Narnijo in jo pomagajo rešiti pred različnim zlom. Najbolj pričakovan film letošnjega poletja 'Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan', ki so ga snemali na izjemnih lokacijah reke Soče, prihaja tudi v Kino Velenje. V okviru festivala Velenje bodo danes, ob 19.30 uri, pripravili filmski večer za družine in zavrteli akcijsko-domišljijsko pustolovščino, ki bo navdušila otroke in starše. Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan si je od danes naprej možno ogledati tudi v slovenskih kinomatografih.

POVEZANE KNJIGE