Šminkasta džungla

Šminkasta džungla - Candace Bushnell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Candace Bushnell
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Šminkasta džungla.pdf
ISBN
8774827880342

OPIS

Vsem, ki so kdajkoli bili v New Yorku, se zdi, da so Victory Ford, Wendy Healy in Nico O’Neilly dosegle vrhunec svoje kariere. Victory je trenutno najbolj zaželena modna oblikovalka; Wendy ima tri čudovite otroke in je predsednica družbe Parador Pictures, ki pripravlja novo filmsko uspešnico; in Nico je urednica revije Bonfire, bleščeče biblije pop kulture, ki se ukvarja z zabavo, mediji in politiko. A vse tri se zavedajo, da so stvari tako popolne le na prvi pogled.Nove junakinje Candace Bushnell niso brez napak, so pa strastne, smešne in neustavljive v svojih željah. Ko jim avtorica sledi pri njihovem delu, v ljubezni in življenju na vrhu, nas z zelo zabavno lekcijo pouči, kako ostati v prednosti in se še naprej smejati v najbolj nepopustljivem mestu na planetu. Dobrodošli v njihovem svetu – šminkasti džungli.Candace Bushnell je avtorica treh knjižnih uspešnic: Seks v mestu, Štiri blondinke in Zamenjati za boljšega. Je kolumnistka pri New York Observerju in kot urednica sodeluje z revije Vogue. Živi v New Yorku.

Benjamin Spock Nega in vzgoja ... Šminkasta džungla~THE BEST 29. julij 2011 hatsunemikufan.

Zgodba, ki govori o zapeljivi privlačnosti moči in oblasti, o pasteh pohlepa in trdni zavezanosti družini. Candace Bushnell - Šminkasta džungla . Vsem, ki so kadarkoli bili v New Yorku, se zdi, da so Victory Ford, Wendy Healy in Nico O'Neilly dosegle vrhunec svoje kariere.

POVEZANE KNJIGE