Ponaredki in poneverbe

Ponaredki in poneverbe - Brian Innes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brian Innes
DIMENZIJA
12,10 MB
IME DATOTEKE
Ponaredki in poneverbe.pdf
ISBN
4044649097213

OPIS

Gre za knjigo osupljivih pripovedi o mojstrskih ponaredkih in neverjetnih potegavščinah, ki so se zvrstile skozi zgodovino. Brian Innes je zbral številne resnične zgodbe o ponarejanju denarja, umetnin, arheoloških predmetov in še marsičesa drugega. Ponarejevalci so spretno izdelovali celo ponarejene steklenice za viski, kavbojke znanih kreatorjev in pločevinke za fižol. Kdo so bili najbolj znameniti prevaranti in goljufi? Kdo je ponaredil izvirno ustavo ZDA? Zakaj naj bi bil eden izmed originalov Van Goghovih sončnic na Japonskem? Zakaj se znanstvena srenja še vedno prepira o pristnosti torinskega prta? Vse to boste izvedeli na več kot dvestotih slikovno obogatenih straneh.

december 2014 ob 22:50 Potemtakem lahko ponaredki in poneverbe, ko so razkrinkani, na poseben naön razkrijejo nekatere zakonitosti, ceprav ta razkritja niso nikoli absolutna ali neizpodbitna. Skupina The Yes Men se parazitsko pripne na eksplicitno ali sporazumno regulirane komunikacije institucij, kot sta WTO ali Dow Chemical, z javnostjo.Kdorkoli govori v njihovem ... Članki z oznako Ponaredki.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... PONAREDKI IN PONEVERBE.

POVEZANE KNJIGE