Nezvesti

Nezvesti - Karin Slaughter | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karin Slaughter
DIMENZIJA
12,30 MB
IME DATOTEKE
Nezvesti.pdf
ISBN
1631107458985

OPIS

Pravijo, da je edina rešitev odprt pogovor in, seveda, takojšnje prenehanje zapravljanja ter odplačevanje dolgov, kreditov, narediti je treba načrt. Današnji moški naj bi bili nezvesti ženam in drugim stalnim partnericam predvsem zaradi čustev, današnje ženske pa nezveste možem in drugim stalnim parterjem zaradi spolnosti. To v najnovejši raziskavi trdi legendarna britanska svetovalka za spolnost Tracy Cox.

Pripoveduje zgodbo o moškem, ki se na pragu štiridesetih prvič sreča z očetovstvom. Pričakovanje in samo rojstvo hčerke, ki mu prisostvuje, globoko zareže v njegov odnos z ženo, porodi pa se nov odnos oče - otrok. Moški in ženske se v tem ne razlikujejo, eni in drugi zapravljajo enako, običajno se pokaže, da so finančno nezvesti tisti, ki nimajo zadovoljenih takšnih ali drugačnih potreb.

POVEZANE KNJIGE