Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska

Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska - Nora Ephron | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Ephron
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska.pdf
ISBN
1015051668492

OPIS

In ce zacnes z vikanjem, pac s takim si ne predstavljam potem nekaj klepetat pred blokom ... Vsakemu od nas se je v življenju zgodilo marsikaj, tudi slabega, in vloga žrtve mi gre na živce oziroma je ne prenesem. Sicer pa sem že od nekaj hodila svojo pot.

Je pa še težje določiti kot pri avokadu, ker je tanka meja med zelo zrelim in gnilim. Dokaz, kako dobro se poznate Ameriška režiserka in scenaristka Nora Ephron meni, da obstaja razlog, zakaj štirideset-, petdeset- in šestdesetletnice niso več, kar so nekoč bile. "Ne zaradi feminizma ali bolj zdravega načina življenja, razlog je v barvi za lase." V začetku kariere se je ukvarjala z novinarstvom, kasneje pa se je lotila tudi gledaliških scenarijev ter scenarijev za televizijo, izdala pa je tudi zbirko esejev z naslovom Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska (I Feel Bad About My Neck: And Other Reflections on Being a Woman).

POVEZANE KNJIGE