Katero igro igraš?

Katero igro igraš? - Eric Berne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eric Berne
DIMENZIJA
4,66 MB
IME DATOTEKE
Katero igro igraš?.pdf
ISBN
1792942911484

OPIS

Transakcijska analiza (TA) je teorija osebnosti in sistemska psihoterapija za osebnostno rast in osebnostno spremembo. Iz igre se osebi lahko rešita tako, da ena ali obe izstopita iz dramskega trikotnika - iz pozicij preganjalec, žrtev, rešitelj. V primeru, da iz igre izstopi samo oseba B, se bo igra zaključila, verjetno pa si bo oseba A poiskala drugo osebo na katero bo lahko prenesla svojo odgovornost in neuspehe.

Sodobni nevrotiki nismo le svojevrstni ujetniki zunanjih pravil in realnosti, temveč tudi tistih notranjih, bolj ali manj, nikakor pa ne povsem nezavednih. Katero igro igraš? Knjiga, ki govori o psiholoških igrah, je namenjena vsem, ki se ukvarjate z ljudmi, predvsem pa s psihoterapevtskim, študijsko psihoterapevtskim, svetovalnim delom, psihologom, socialnim delavcem, svetovalcem, učiteljem, vzgojitelje in , vodji različnih organizacijskih ravni. Prodam odlično ohranjeno knjigo Katero igro igraš? Ogled in nakup mogoč relacija Logatec (041 652 208) ali Domžale z okolico + LJ (031 502 157). Možen nakup tudi po pošti z nakazilom na TRR ali odkupnino. Katero igro igraš? je vprašanje, ki ga je avtor s tem svojim delom na izviren način zastavil bralcem že v več kot desetih - tokrat prvič tudi v našem, slovenskem jeziku.

POVEZANE KNJIGE