Skrivnosti in lepote našega sveta

Skrivnosti in lepote našega sveta Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Skrivnosti in lepote našega sveta.pdf
ISBN
3955201480766

OPIS

Kako Filipinci dobili tako sijočelase? Kaj storiti, da tako kot Indijci izgubijo težo in kakoEgipčani imajo tako mehko kožo? Če ste se kdaj spraševali, kajje skrivnost določene kulture za zdravje in lepoto , je ta vodnikza vas. Živeti zdravo in da si še lepši, upoštevajte ... Skrivnosti našega zveličanja, učlovečenja in odrešenja imajo svojo poslednjo in najvišjo razlago v ljubezni, ki prežarja tri božje osebe: »Bog je svet tako ljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina« (Jan 3, 16 Jan 3, 16 Slovenian: Ekumenski prevod (1974) - EKU V naši fotogaleriji vam predstavljamo le peščico - izbor desetih izmed več sto osupljivo lepih kotičkov našega planeta, ki so več kot le vredni ogleda. To pomeni, da imamo še izziv za raziskovalce, za nove primerke, za nove skrivnosti matere Zemlje tudi na tržiškem ozemlju.

Cena 6€ _____ 3. Sanjske poti po svetu Mnogi kraji, predstavljeni v knjigi, so znameniti že stoletja in v njih še vedno odmevajo koraki raziskovalcev in ... Čudovita pristna narava s pridihom domačnosti vas bo zagotovo navdušila.

POVEZANE KNJIGE