Psihoanaliza politike

Psihoanaliza politike - Milan Balažic | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Balažic
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Psihoanaliza politike.pdf
ISBN
8135188949298

OPIS

Psihoanalitična metoda izhaja iz razmerja med psihoanalitikom, ki posluša analizantov govor in analizantom, ki je obrnjen ... Njegova akademska področja so politična zgodovina, politična filozofija, lacanovska psihoanaliza in epistemologija. Je avtor petih monografij o slovenski osamosvojitvi in štirih strokovnih del, ki se ukvarjajo s psihoanalitično in filozofsko obravnavo političnega diskurza. PSIHOANALIZA POLITIKE - Milan Balažic - 10 eur PUNK POD SLOVENCI - 10 eur - prodano RACIONALISTIČNA CIVILIZACIJA 1776-2000 - Janko Prunk - 15 eur RADNIČKI ŠTRAJKOVI U SFRJ - Neca Jovanov - 10 eur RANLJIVE SKUPINE NA TRGU DELA.

Matija Pajer, s.p., Einspielerjeva ulica 6, Ljubljana; Telefon: + (386) 031 703 961; E-pošta: [email protected] Psihoanaliza se torej ne osredotoča na razreševanje problematičnih simptomov, temveč temelji na ozaveščanju dejavnikov, ki so povzročili duševne stiske. Poseben poudarek je na tem, da psihoanalitik in klient raziskujeta klientovo nezavedno ter zgodnje izkušnje, predelujeta boleče izkušnje iz preteklosti. Zgodovina.

POVEZANE KNJIGE