Kramljanje o medicinski šoli

Kramljanje o medicinski šoli - Giorgio Pilleri | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giorgio Pilleri
DIMENZIJA
9,86 MB
IME DATOTEKE
Kramljanje o medicinski šoli.pdf
ISBN
7125952074049

OPIS

Kramljanje o medicinski šoli imenuje Giorgio Pilleri svojo avtobiografijo, ki bralcu na živahen način predstavi nevsakdanjo človeško usodo - nevsakdanjo zaradi življenjske poti avtorja, ki se je leta 1925 rodil v Trstu in študiral v Italiji, Avstriji in Švici, nevsakdanjo tudi zaradi njegove življenjske in izobrazbene poti, ki jo v 14. letu starosti prizadene izbruh druge svetovne vojne, nenavadno pa predvsem zaradi širokega, interdisciplinarnega področja dela, ki izhaja iz medicine in se od primerjalne človeške nevroanatomije razteza prek klinične etologije, primerjalne anatomije, etologije delfinov in paleontologije do evolucije in zaščite kitov in drugih področij. (iz spremne besede Käthe Grah)

Ko jih boste enkrat pripravili do govorjenja o temi, ki jih zanima, lahko, da vam bo kmalu žal, saj ne bodo nehale govoriti. Vljudnostno kramljanje jim je izjemno mučno in jemlje veliko preveč energije. Sramežljive osebe imajo rade druženje in pogovore, a imajo težave z začenjanjem pogovorov in kramljanjem.

1925-1995 Cena: 35.00 € Preberi več. Kugy v prvi svetovni vojni, Od Julijskih Alp do Kobarida, čez Tilment, Piavo in nazaj Cena: 14.00 € Preberi več.

POVEZANE KNJIGE