Kaj če ne bi nikoli poskusil

Kaj če ne bi nikoli poskusil - Valentino Rossi | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valentino Rossi
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Kaj če ne bi nikoli poskusil.pdf
ISBN
3575137632544

OPIS

Valentino Rossi se bralcu v knjigi predstavi kar sam; spretno prepleta dogodke iz otroštva, tekmovanja, odnose v ekipi in opise svojih tekmecev. Njegovi spomini iz otroštva so vedno povezani s strastjo, ki jo je že tedaj čutil do hitrosti. Kot najstnik je izvajal vragolije na skuterju, večletno dirkanje po italijanskih cestah pa je bilo osnova za uspehe, ki jih žanje danes.Aktualno dogajanje se osredotoči predvsem na njegov nepričakovan prestop iz Hondine ekipe k Yamahini: Hondina je namreč veljala za najboljšo. Kljub temu je Rossi zmagal tudi na "slabšem" dirkalniku in s tem dokazal, da je zmaga odvisna od dirkača, ne od motocikla.Rossi je pravi Italijan: vročekrven in brez dlake na jeziku. Svojo pot in sebe opisuje igrivo, slikovito, a vseeno presenetljivo objektivno in, v odnosu do tekmecev, celo samokritično. Njegovo življenje se vrti okoli motociklov, zdi pa se, da so mu vendarle najpomembnejši medčloveški odnosi: z veliko ljubezni opisuje prijatelje, v svoji ekipi pa najbolj ceni prav sproščen in prijeten odnos med kolegi.

Da si verjel, da prihajajo novi, drugačni ljudje. Ki bodo ravnali drugače.

se spomnite še telefonskih kartic, pa kako smo jih rezali in lepili čipe in ne ven kaj vse samo, da nam je potem za… Če ne bi (še enkrat) poskusil, bi vse življenje obžaloval ... da sem bil že pošteno jezen in da je bil že čas, da pokažem, kaj zmorem.

POVEZANE KNJIGE