Enotni v zmagi

Enotni v zmagi - Viktor Blažič, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Viktor Blažič, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
Enotni v zmagi.pdf
ISBN
4170983809393

OPIS

vami, osebnima pogledoma, pomembnimi dokumenti (tudi diplomatskimi notami raznih držav v potrditev priznanja Slovenije) ter različnimi kazali obogatena, mestoma tudi poetska monografija velikega formata, ki je lani izšla ob petnajstletnici osamosvojitve. 

Ob 15. obletnici slovenske države je Muzej novejše zgodovine Slovenije v Cekinovem gradu pripravil tudi razstavo Enotni v zmagi - osamosvojitev Slovenije.

To je bila ena od prireditev v počastitev petnajstletnice samostojne Republike Slovenije. Oddajo sta vodila Jože Bartolj in Jože Dežman. Več: Enotni v zmagi, osamosvojitev Slovenije, izšla Nova revija 2006, večji format, 336 strani, odlično ohranjena Ob skorajšnji 15-letnici osamosvojitve Slovenije Muzej novejše zgodovine Slovenije pripravlja obsežen in večplasten projekt Enotni v zmagi s podnaslovom Osamosvojitev Slovenije.

POVEZANE KNJIGE