Čez rob sveta

Čez rob sveta - Žarko Petan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žarko Petan
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Čez rob sveta.pdf
ISBN
8957775762846

OPIS

V knjigi Čez rob sveta Žarko Petan piše tako o lastnem življenju kot o ljudeh, s katerimi se je srečeval in ki so mu ostali eni v dobrem, drugi v slabem spominu. V njej je opisanih tudi veliko bolj ali manj znanih dogodkov iz bližnje preteklosti, v katere je bil tako ali drugače vpleten. Naslov knjige je bil izbran premišljeno in je identičen naslovu filmskega scenarija, ki ga je pravkar končal in v katerem opisuje usodo svoje družine v dvajsetem stoletju. Pa tudi, kot pravi avtor, se \"sam že dolgo časa počutim kot človek na nekakšnem robu. V tem ne vidim nič tragičnega, navadil sem se živeti s tem občutkom. Nikamor nočem zbežati s svojega robnega zornega kota, včasih od tam vidim več kot drugi.\"

V njej je opisanih tudi veliko bolj ali manj znanih dogodkov iz bližnje preteklosti, v katere je bil tako ali drugsače vpleten. Žarko Petan: Čez rob sveta Format: 14 x 20 cm Obseg: 358 strani Mehka vezava Cena: 19,90 + poštnina. V knjigi Čez rob sveta Žarko Petan piše tako o lastnem življenju kot o ljudeh, s katerimi se je srečeval in ki so mu ostali eni v dobrem, drugi v slabem spominu.

avgusta, 2020. 0 Želiš ostati obveščen? Izberi priljubljene športe in spremljaj vse novosti! Izberi športe in ne pozabi! Novice iz sveta športa.

POVEZANE KNJIGE