Moški: ženska: pisma

Moški: ženska: pisma - Dušan Jovanović, Manca Košir | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Jovanović, Manca Košir
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Moški: ženska: pisma.pdf
ISBN
1641858566373

OPIS

Ženska je kot telefon: Velikokrat je zasedena, ni redkost da je zvezana z napačno številko, da o vpadanju tretje osebe v linijo ne govorimo. Ženska je kot trdnjava: Spoznaš jo šele, ko jo osvojiš. Moški: ženska: pisma (Dušan Jovanović, Manca Košir).

Deset dni po objavi pisma, ki ga je posvetila naslednji moževi ljubezni, je umrla za rakom jajčnikov. v uvodni besedi zahteva naslovna dopisovalka in pojasnjuje, da so se kompilacijska Moška pisma morala zgoditi (če nič drugega) zato, ker so leta 1991 izšla Ženska pisma (ponatisnjena leta 1997) in množice, željne 'celovite in vznemirljive pripovedi o ljubezni in medčloveških odnosih', so po vsej verjetnosti zahtevale bis. Stanovalci blokov na Cesti na Markovec so zjutraj opazovali pretresljiv prizor. Na zelenici sta brez življenja ležala moški in ženska.

POVEZANE KNJIGE