Ko se tam gori olistajo breze

Ko se tam gori olistajo breze - Breda Smolnikar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Breda Smolnikar
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Ko se tam gori olistajo breze.pdf
ISBN
2305118112878

OPIS

Avtorica zgodbo pripoveduje v enem samem stavku brez pike in samo z nekaj podpičji. Za svoje pisanje pravi, da je kot reka, po kateri morate plavati, ne da bi vam bilo dano za hip stopiti na breg. Breda Smolnikar mora iz prodaje umakniti svojo knjigo Ko se tam gori olistajo breze, je potrdilo višje sodišče v Ljubljani — Pripovedka naj bi bila popačena biografija družine Nakrst, katere potomke so zato zelo prizadete — Umetniška svoboda ima polomljena krila — Bodo knjige končale na grmadi? Pon 21.03.2005 Ljubljana, 20.

Zgodovina datoteke. Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena. Glasba in aranžma: Gal GjurinPosneto v Studiu Had, LjubljanaProducent Gal Gjurin Tema iz prihahajočega glasbenega projekta "ALPIKA" (nova podalpska glasba:) Gal Gjurin: kitara, harmonika, kontrabas; avtor skladbe & producent.

POVEZANE KNJIGE