Dovje in Mojstrana

Dovje in Mojstrana - Stanko Klinar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stanko Klinar
DIMENZIJA
4,27 MB
IME DATOTEKE
Dovje in Mojstrana.pdf
ISBN
7074580476309

OPIS

V Mojstrani so naslednje večje znamenitosti: cerkev sv. Mojstrana (Blizu: Dovje) Nastanitev Apartments Mojstrana - Kekec se nahaja v naselju Mojstrana, 13 km stran od Kranjske Gore, ponuja pa brezplačen WiFi in brezplačno izposojo koles. Gostitelja sta bila zelo prijazna in vedno na voljo. Mojstrana is the site of a mass grave associated with the Second World War.

Klemena, Šmercova hiša, Ambrožičeva hiša, Šp ... Mojstrana JZ: Mojstrana JZ_2: 135: Lahka pot : Mojstrana: Dovje, Aljažev spomenik: 497: Lahka pot : Mojstrana: Slovenski planinski muzej: 590: Lahka pot : Slovenski ... — v smučanju: vrste državnih prvakov z Janezom Poldo, Francijem Lakoto in drugimi; Dovje in Mojstrana sta doslej dali 18 udeležencev na zimskih olimpijskih igrah, Mojstrana se lahko pohvali z dvema olimpijskima kolajnama, v tem pogledu je docela izjemna vas ne le v slovenskem, pač pa v svetovnem merilu, nosilca kolajn sta Jure Košir in ... Knjižnica Dovje-Mojstrana. telefon: 04 5834 213.

POVEZANE KNJIGE