1. umor

1. umor - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
1. umor.pdf
ISBN
3671430900267

OPIS

Štiri ženske – štiri prijateljice – se odločijo ustaviti morilca mladoporočencev v San Franciscu. Vsaka od njih je strokovnjakinja na svojem področju, vsaka doda svoj košček znanja pri reševanju primerov – vodi jih Lindsay Boxer, inšpektorica in glavna preiskovalka na oddelku za umore pri sanfranciški policiji, pomagajo pa ji še Claire Washburn, temnopolta strokovnjakinja mestne sodne medicine, Jill Bernhardt, pomočnica okrožnega tožilca, in Cindy Thomas, novinarka pri časopisu Chronicle, odgovorna za poročanje o zločinih.Trije poročni pari so ubiti v štiriindvajsetih urah po slovesnem dogodku. Nobene sledi ni. Samo indici, ki ne vodijo nikamor. Ko se uradna preiskava znajde v slepi ulici, štiri prijateljice korak za korakom, mimo svojih nadrejenih, politike in birokracije, iščejo rešitev. Čas neusmiljeno teče, mesto je prestrašeno in zahteva razrešitev v strahu pred novimi umori. Kaj ta obsedenec sploh hoče? A Lindsay se zdi, da pozna odgovor.Prvi umor je prva knjiga iz zbirke Klub preiskovalk umorov, ki začenja novo serijo forenzičnih trilerjev. Je prava drama, v kateri ne manjka čustvenega naboja in presenetljive akcije.

Predstavljajte si morilca, ki pomisli na najhujšo stvar na svetu, ki jo je kdorkoli kadarkoli storil in nato naredi nekaj še hujšega. Sedaj pa si pred... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > 1.

Zvirče 35a 4290 Tržič Stroški pošiljanja; Podjetje; Kontakt Richmond izve, da je glavni osumljenec za Rosiejin umor Bennet, zato se mora odločiti, ali ga bo vrgel med volkove, da bi rešil svojo kampanjo. Sarah odkrije, da je v noči umora Rosie obiskala Bennetovo stanovanje, čeprav je bil on na šolskem plesu.... Vsi programi trenutno RTV Slo 1 RTV Slo 2 Pop TV Kanal A Planet TV TV 3 Brio Kino Sport Klub 1 Šport TV 1 HTV 1 HTV 2 Klasik TV AMC AXN CineStar TV Da Vinci Learning Discovery Fox HBO Minimax National Geographic TLC TV 1000 Prikaži vse ...

POVEZANE KNJIGE