Nočni let

Nočni let - Antoine de Saint-Exupéry | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Nočni let.pdf
ISBN
8754133870297

OPIS

Filmska rubrika, Revija Manager (december 2005) Potnico na rednem poletu Liso Reisert (Rachel McAdams) ugrabi neznanec Jackson (Cillian Murphy). Z grožnjo, da bo dal ubiti njenega očeta, jo skuša prisiliti v zapleteni načrt umora namestnika ministra za nacionalno varnost Medtem ko ob povratku čaka na let, ki je zaradi slabega vremena preložen za nedoločen čas, spozna prijetnega mladeniča (Cillian Murphy).

Z grožnjo, da bo dal ubiti njenega očeta, jo skuša prisiliti v zapleteni načrt umora namestnika ministra za nacionalno varnost Medtem ko ob povratku čaka na let, ki je zaradi slabega vremena preložen za nedoločen čas, spozna prijetnega mladeniča (Cillian Murphy). Popijeta pijačo, malce se spogledujeta in ko se končno vkrcata na letalo, Lisa ugotovi, da po naključju celo sedita skupaj. Nočni let Red Eye, 2005 Če ste pred leti videli triler Nick of Time, v katerem zarotniki Johnnyju Deppu zagrozijo, da mu bodo ubili sina, če ne bo sodeloval pri atentatu na neko visoko politično živino, potem vas Nočni let , ki to shemo preseli v panično, postseptembersko Ameriko, ne bo presenetil. Nočni let Antoine de Saint- Exupérya je zgodba sijajnega pisatelja, izumitelja in filozofa konkretnega življenja, v katerem je nočni let let skozi življenje. Spletna mesta Dela d.o.o.

POVEZANE KNJIGE