Lovci na kul

Lovci na kul - Scott Westerfeld | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Scott Westerfeld
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Lovci na kul.pdf
ISBN
5568037626034

OPIS

Kaj vse dandanes pomeni beseda »kul«? Ste se kdaj vprašali, kdo odloča, kaj je kul? Kdo je prvi začel nositi denarnico na verigi? Kdo je prvi namenoma oblekel preširoke hlače? Sedemnajstletni Hunter je lovec na kul. Išče inovatorje in prodaja njihove zamisli, dokler nekega dne ne naleti na polno skladišče najbolj kul superg, kar jih je kdaj videl. Začne se nora pustolovščina, ki je ne smete zamuditi.

Naše redno mesečno ocenjevanje uspešnosti delovanja politikov, v katerem sodelujejo poznavalci slovenske politike, odseva odvijajoči se scenarij. BRALNA ZNAČKA - 8. RAZRED Priporočilni seznam * 1.

... lovci na Viru tvrde "nije jedan od nas", ... Miroslav Košuta, NA KRASU JE KRASNO Astrid Lindgren, RONJA, RAZBOJNIŠKA HČI Alan Alexandre Milne, HIŠA NA PUJEVEM OGLU Lyman Frank Baum, ČAROVNIK IZ OZA Rene Goscinny, NIKEC Christine Nöstlinger, POŽVIŽGAMO SE NA KUMARIČNEGA KRALJA .

POVEZANE KNJIGE