Korak za korakom

Korak za korakom - Simon Reeve | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Reeve
DIMENZIJA
12,74 MB
IME DATOTEKE
Korak za korakom.pdf
ISBN
8326258191077

OPIS

TV-pustolovec Simon Reeve je potoval po epskih pokrajinah, se izmikal kroglam na frontni črti, hodil po minskih poljih in ga je zaradi vohunjenja pridržala KGB. Njegova potovanja so ga popeljala čez pragozdove, puščave, gorovja in oceane ter v nekatere najlepše, najnevarnejše in najodročnejše svetovne regije. V tej zgovorni pripovedi o svojem življenju Simon razkriva celotna ozadja svojih najljubših odprav in sledi svojemu lastnemu, navdihujoče osebnemu potovanju vse od trenutka, ko je pustil šolo brez spričevala, omahoval na mostu in potem premagal svoje izzive z vzponom na Izgubljeno dolino ter spreminjal svoje življenje ... korak za korakom. Simon Reeve je prepotoval več kot 120 držav, naredil več nagrajenih TV-serij za BBC, kot so: Sredozemlje, Karibi, Indijski ocean, Rakov povratnik, Svete reke, Grčija, Kozorogov povratnik. Simon je prejel nagrado One World Broadcasting Trust za »izjemen prispevek k boljšemu razumevanju sveta«, nagrado za poseben prispevek v okviru nagrad Travel Media ter prestižno nagrado Ness Royal Geographical Society. Je tudi najbolj prodajani avtor New York Timesa za več knjig.

V Centru za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom si prek profesionalnega razvoja strokovnih delavcev prizadevamo za visokokakovostno vzgojo in izobraževanje ter uvajanje sprememb v vzgojno-izobraževalni sistem. Naše dejavnosti temeljijo na enakih možnostih in načelih demokratične civilne družbe ... Korak za korakom do družinske hiše.

24,99 € 21,24 € = Skupaj redna cena: 47,89 € Skupaj v kompletu: 44,14 € Prihranek pri kompletu: 3,75 € (7 ... PONS KORAK ZA KORAKOM - NEMŠČINA. Avdiotečaj za začetnike Se želite hitro naučiti nemščine, pa nimate časa hoditi na jezikovni tečaj? Ali pa želite osvežiti znanje kar doma, na morju, v hribih ali med vožnjo v službo? Hoja : korak za korakom.

POVEZANE KNJIGE