Zgodbe iz Nepala

Zgodbe iz Nepala Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,57 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Nepala.pdf
ISBN
4876332680483

OPIS

marec 2017 ob 19:42 Zgodbe Neža Podobnik Kodrič - z družino iz Nepala na Filipine "Življenje v različnih kulturah nas bogati," je prepričana gostja tokratne oddaje Primorci po svetu. Eva Mulej in Uroš Marolt sta enoletno potovanje od Slovenije, preko Francije in Španije, do Maroka in Senegala združevala z uličnim gledališčem in poučevanjem cirkuških veščin. Iz Afrike sta nadaljevala v Nepal, kjer sta se za 3 mesece prepustila predvsem hoji.

Iz Afrike sta nadaljevala v Nepal, kjer sta se za 3 mesece prepustila predvsem hoji. Himalaja je kot nalašč za to! Potovanje po Indiji (Goa) in poznavanje zakulisja poceni delavske sile iz Nepala Avtorica popotne zgodbe in fotografij: Tanja Zupančič; Goa je polna poceni delovne sile iz Nepala.

POVEZANE KNJIGE