Poklic: mladost

Poklic: mladost - Jani Kovačič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jani Kovačič
DIMENZIJA
6,64 MB
IME DATOTEKE
Poklic: mladost.pdf
ISBN
8365477612349

OPIS

Konec sedemdesetih in začetek osemdesetih let prejšnjega stoletja je Slovenijo zajel živahen val alternativne in urbane kulture. Eden glavnih akterjev na pankovski sceni je bil Jani Kovačič, pevec, glasbenik in filozof. Kako zelo je znal ujeti atmosfero tistega časa, govorijo same zase njegove pesmi, ki so ponarodele.V postpankovski spevoigri Poklic: mladost so poleg občutenj obdobja socializma, ki je diktiral velike teme, tudi protislovja, ki tarejo najstnike in tlakujejo pot v odraslost, pa spomini, anekdote, refleksije in navdušenje nad minljivostjo. Marsikdo je takrat ustanovil bend, a opisani razpade, se preden odigrajo svoj prvi veliki koncert. In iz kolektiva nastanejo posamezniki...

maja . Preglej aktualno ponudbo organiziranih aktivnosti. Marsikomu moja mladost predstavlja dvom, tako kot ga je verjetno strokovni komisiji, dokler me niso osebno spoznali.

Policistom in kriminalistom strokovnjaki pomagajo, da se naučijo poklic opravljati strokovno in brez vplivanja čustev. Ta so: Moja skupnost, Moj prijatelj, Moj poklic in Moje zdravje. Poleg navedenih aktivnosti moraš v sodelovanju s starši, skrbniki ali drugo (odraslo) osebo izvesti eno dodatno aktivnosti s področja Moja skupnost in eno s področja Moje zdravje izven pouka.

POVEZANE KNJIGE