Afrodita

Afrodita - Isabel Allende | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isabel Allende
DIMENZIJA
7,7 MB
IME DATOTEKE
Afrodita.pdf
ISBN
2920265474228

OPIS

Petdeset let življenja je kakor zadnja popoldanska ura, ko je sonce zašlo in se naravno obrnemo k razmišljanju. V mojem primeru pa me somrak vabi v greh in morda zato pri petdesetih premišljujem o svojem odnosu do hrane in erotike, slabosti mesa, ki me najbolj mamita, čeprav jima, žal, nisem najbolj popuščala.(Iz Uvoda)Afrodita je knjiga, v kateri je priljubljena čilska pisateljica Isabel Allende čutnost literature prepletla s senzualno umetnostjo kuhanja. Nastala je nenavadna kuharica, ki prinaša več kot 100 receptov za prebujanje čutnosti in hedonistično uživanje v hrani. Bogata likovna oprema z mnogimi reprodukcijami slik znanih umetnikov, polna nimf in satirov, poudarja njeno umeščenost v misteriozni svet čutil.

Ἀφροδίτη) je grčka boginja lepote, čulne ljubavi i plodnosti.Značenje njenog imena je nepoznato, iako su drevni Grci verovali da se ono odnosi na penu. Veoma je moguće da je ovo verovanje došlo iz priče o Afroditinom rođenju. Telefoni: +381 11 303 1257; +381 11 303 1258; Fax: +381 11 303 1259; E-mail: [email protected]; Adresa: Kumanovska 7, 126119 Beograd Afrodita Young & Pure čistilni gel + piling + maska 3in1, 150 mL.

V rimski mitologiji ji ustreza Venera v egipčanski pa Hathor.Ima pridevek »rojena v morski peni«. Po Heisodu je hči Urana.Temu je njegov sin Kronos (oče Zevsa) odrezal spolne organe in jih vrgel v morje.Seme se je pomešalo z morjem in morje se je spenilo. KOZMETIKA AFRODITA d.

POVEZANE KNJIGE