Obljuba je obljuba

Obljuba je obljuba - Knister | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Knister
DIMENZIJA
12,38 MB
IME DATOTEKE
Obljuba je obljuba.pdf
ISBN
7263558419283

OPIS

Jezo lahko zanesljiveje nadzorujemo. Tako je recimo lahko tudi zapis na Facebooku, ko nekdo obljubi neko nagrado za neko opravilo, situacijo, ugotovljeno skrito mesto ipd., javna obljuba nagrade. Motivov za razpis javne nagrade je veliko in so različni (obljuba plačila za določeno opravo del, najdbo pogrešane stvari, osebe, živali, promocija sebe ali dejavnosti ipd.) Integracija postane obljuba sreče, tako da spreobrača slabe občutke - neintegriranae migrantke - v dobre občutke - intergrirane migrante, kar pomeni, da je melanholična migrantka po Ahmed tista, ki se drži nesrečnega objekta - razlike, ki je lahko turban, hijab ali v slovenskem primeru južnjaški naglas. Obljuba Sloveniji.

Načeloma pri obljubi obstaja možnost, da jo prekličemo, seveda, če je tak obojestranski dogovor. Naprimer, prijatelju smo obljubili pomoč, v takem primeru zadostuje klic, opravičilo in dogovor za kakšen drug dan. Jehovu je rekel: »Če nam boš pomagal zmagati v tej bitki, ti nekaj obljubim: Ko se bom vrnil domov, ti bom daroval prvega človeka, ki mi bo iz moje hiše prišel naproti.« Jehova je Jefteja uslišal in mu pomagal zmagati v bitki.

POVEZANE KNJIGE