Njej

Njej - Jan Šmarčan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Šmarčan
DIMENZIJA
12,48 MB
IME DATOTEKE
Njej.pdf
ISBN
6923595019521

OPIS

Jan Šmarčan se v pesniškem prvencu Njej predstavlja s petimi ciklusi pesmi. Svoj pesniški svet upoveduje s srhljivo natančnostjo, skozi notranjo perspektivo bralca popelje v lastno občutje sveta in povzroči, da se izgrajena vednost o svetu v trenutku sesuje. Gre za pesnika, ki se pogumno loteva tem, ki bi marsikoga odvrnile, njegov jezik je drzen in brezkompromisen. Pesniško zbirko pospremi z verzi: \"Sem bil, sem in bom nesamostojen. Tako in drugače.\"

Ponudba konzervirane hrane je ogromna, prilagojena najrazličnejšim psom in okusom. Tudi cena in kakovost se lahko med eno in drugo konzervirano hrano močno razlikujeta, zato se splača informirati in predvsem pregledati ... Piše: Franc Trunk, Portorož Pred dnevi je goreča častilka med/povojnih klavcev 'čivknila' predsedniku vlade 'Ne vem, ali je še kak politik v Sloveniji, ki toliko časa porabi za #twitwr in zapiše toliko žaljivih in cinični besed ljudem, ki jih ne spoštuje, ne mara, se jih boji.

Vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 21. 1. Konzervirana hrana je mokra hrana, zato psi po njej manj pijejo kot denimo po briketih.

POVEZANE KNJIGE