Modra dalija

Modra dalija - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
11,27 MB
IME DATOTEKE
Modra dalija.pdf
ISBN
9749213554583

OPIS

Prva knjiga nove trilogije izpod peresa pisateljice Nore Roberts usodno preplete življenja treh žensk, ki se vsaka na svoj način sooča s spremembami v svojem življenju. Stella, vdova in mlada mati dveh otrok se zaposli na vrtnariji, ki jo vodi uspešna in samozadostna Roz. Kmalu se jima nepričakovano pridruži daljna Rozina sorodnica Hayley, navihana kratkolaska, ki zaradi nepričakovane nosečnosti išče prijatelje in službo. V objemu cvetlic vrtnarije preskočijo tudi iskrice ljubezni..

d., do preklica, na moj elektronski naslov pošilja obvestila o novostih, ugodnostih in koristnih vsebinah ter posebnih akcijah. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavim iz prejetega sporočila ali z elektronskim sporočilom na [email protected] (s predmetom: Odjava od novičnika). Umor je zaradi svoje grozljive narave v ZDA močno odmeval, mediji, ki so imeli navado dajanja vzdevkov žrtvam pošastnih umorov, pa so Shortovi poimenovali Črna dalija, najverjetneje po kriminalki Modra dalija iz leta 1946.

Baterijski brusilnik za stopa Konjeniško društvo DALIJA. Se nahaja na Lancovem pri Radovljici in gostujemo v stari kmečki hiši iz leta 1777.

POVEZANE KNJIGE