Globalno segrevanje

Globalno segrevanje - Mark Maslin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Maslin
DIMENZIJA
5,41 MB
IME DATOTEKE
Globalno segrevanje.pdf
ISBN
6991606097684

OPIS

Prvič: "Ali globalno segrevanje res obstaja?" In drugič: "Če že sprejmemo da globalno segrevanje že obstaja, ali je le to samo del… Tudi če se globalno segrevanje omeji na dve stopinji Celzija, se bo gladina morja dvignila za 2,5 metra #video. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Vročinskemu stresu bo leta 2100 izpostavljenih več kot 1,2 milijarda ljudi na leto, napovedujejo znanstveniki. Globalno segrevanje je tema, o kateri se govori vse pogosteje. Sploh pa letos, ker smo aprila in maja imeli "rekordno" slabo vreme.Kljub temu pa se v javnosti še vedno pojavljata naslednji vprašanji. Globalno segrevanje [01] Gradivo: Globalno segrevanje [01] Na voljo od: 21.12.2018; Število ogledov: 3190; Število prenosov: 6185; Prenesi gradivo Skrij/prikaži meni.

POVEZANE KNJIGE