Čudež v ravnovesju

Čudež v ravnovesju - Lucía Etxebarría | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucía Etxebarría
DIMENZIJA
12,69 MB
IME DATOTEKE
Čudež v ravnovesju.pdf
ISBN
9895753882854

OPIS

Čudež v ravnovesju je zgodba, ki jo mlada mamica pripoveduje komaj rojeni hčerki. V njej Eva, ki si je vedno želela postati pisateljica, pripoveduje o svojem napol posrečenem življenju, polnem kompleksov in težav z zasvojenostjo, in se hkrati sooča z materino smrtjo.

Hormoni ponovno v ravnovesju! Zaradi nerednih menstruacij in težav z zanositvijo sem se odločila da obiščem Postajo sprostitve. Prvič sta me toplo sprejeli Branka in Neva ter se popolnoma posvetili mojim težavam. Čudež v ravnovesju 11.

Jurij, kako ste vi prenašali Sabinino morebitno drugačno počutje, se je kaj spremenilo v primerjavi z življenjem pred tem? Dualnost nas uči zaznavanja življenja v vsej polnosti. Žal skozi človeško zgodovino te dualnosti nismo uspeli z našo svobodno voljo obdržati v ravnovesju, vendar gremo v vedno večje odklone.

POVEZANE KNJIGE