Ujemanja

Ujemanja - Jasna Blažič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Blažič
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Ujemanja.pdf
ISBN
8022781277679

OPIS

Jasna Blažič je v pričujoči knjigi zbrala kratke prozne zapise, ki se ukvarjajo z nepričakovano povezanimi dogodki in naključji, ki so del našega vsakdana, a jih le stežka opazimo. Navadni posamezniki se zapletajo v nenavadne dogodivščine, zaradi katerih v njihovem življenju zapiha nov veter. Pisava Jasne Blažič je pronicljiva, z izjemnim občutkom za podrobnosti. »A če bi pogledali v zakulisje, bi videli polno níti, katerih vzorec bi pred našimi očmi nastajal na videz slučajno; če pa bi si vzorec ogledali še bolj podrobno, bi morda opazili, da ga med seboj odvisno tkejo nam nevidne roke – in te morda delujejo celo po načrtu, po zamišljeni zgodbi ali libretu.«

Ovnu vlada planet Mars, tehtnici pa Venera, kar je najbolj tipičen primer ujemanja. Vendar pa to ne pomeni, da odnos ne bo zahteval truda, saj se obe znamenji nenehno poigravata drug z drugim. S kom se ujemajo posamezna astrološka znamenja.

Če poiščemo 4 ujemanja, je cena 70 €. Če poiščemo 5 ujemanj, je cena 80 €.

POVEZANE KNJIGE