Sanjajo tisti, ki preveč spijo

Sanjajo tisti, ki preveč spijo - Nejc Gazvoda | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nejc Gazvoda
DIMENZIJA
12,22 MB
IME DATOTEKE
Sanjajo tisti, ki preveč spijo.pdf
ISBN
5031558623792

OPIS

Pomanjkanje spanja lahko vpliva na njihovo vedenje in dolgoročno tudi na njihovo zdravje. Včasih se zgodi, da psi, ki živijo v družinah z živahnimi in razposajenimi otroki, nimajo dovolj miru in časa za spanje. Med deset najboljših je žirija - po abecednem redu - uvrstila romane Avgusta Demšarja Olje na balkonu (Sanje), Evalda Flisarja Mogoče nikoli (Litera), Nejca Gazvode Sanjajo tisti, ki preveč spijo (Beletrina), Štefana Kardoša Rizling polka (Litera), Nataše Kramberger Nebesa v robidah (Javni sklad RS za kulturne dejavnosti), Ferija ... Naslednje leto je izdal roman Camera obscura (2006), ki je bil nominiran za nagrado kresnik za najboljši roman, za njim pa še zbirko kratkih zgodb z naslovom Fasunga (2008).

V povprečju pol dneva prespijo, tretjino dneva pa počivajo. Lahko bi rekli, da so prave pasje Trnjulčice ... "Najbolj sta mi pri srcu Vevericam nič ne uide in Sanjajo tisti, ki preveč spijo.

POVEZANE KNJIGE