Gremo v ZOO

Gremo v ZOO - Darinka Kobal | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kobal
DIMENZIJA
12,96 MB
IME DATOTEKE
Gremo v ZOO.pdf
ISBN
9558071416693

OPIS

... Kobal, D. (2007) GREMO V ZOO Dovoljenje: To delo je objavljeno s pisnim dovoljenjem avtorja, pod pogoji licence CreativeCommons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. "Gremo na elektriko" (prej Elektro črpalke) je prvi slovenski spletni iskalnik elektro črpalk za električna vozila. S promocijo polnilnic za električna vozila in iskalnikom želimo spodbuditi promocijo in hitrejšo vpeljavo uporabe električnih vozil v Sloveniji. Gremo v živalski vrt! 50 % popusta na celodnevno vstopnico ZOO Ljubljana! *Nakup 10 kuponov = 1x hranjenje živali v mini ZOO in sodelovanje v žrebu "Oskrbnik za 1 dan - slovenske domače živali"! Plačajte 3,50€ za idilično zimsko doživetje v živalskem svetu z družino in prijatelji, v vrednosti 7€. V živalskem vrtu je našlo domovanje šest skulptur: nosorog, opičja družina, bizon, volk, slon in bik (tur), ki kraljuje pred vhodom v ZOO, priljubljeno točko mlajših obiskovalcev živalskega vrta, saj radi plezajo po njem in sedijo na njegovem hrbtu.

POVEZANE KNJIGE