Tudi pujsi letijo

Tudi pujsi letijo - Terry Denton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Terry Denton
DIMENZIJA
5,22 MB
IME DATOTEKE
Tudi pujsi letijo.pdf
ISBN
4381236344819

OPIS

Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: Odkrivajmo živali in njihove značilnosti! Učenje je lahko tudi zabavna igra! Odlična igra spoznavanja 42 živali, ki spodbuja: - natančno opazovanje in hitro odzivanje - logično mišljenje in povezovanje - domišljijo in abstraktno mišljenje Za 2 do 4 zvedave igralce, starejše od 5 let. Igra se jo približno 15 minut.

Ali lahko pujsi ... ii res je! tudi pujsi letijo t. denton zaloŽba miŠ 2007 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Učenje je lahko tudi zabavna igra! Ali lahko pujsi letijo? SEVEDA NE!!! To ve vsak otrok - vendar pa opredelitev živali in njihovih značilnosti ni vedno tako enostavna: Ali ima jež rep? Ali krt spi zimsko spanje? Ali se povodni konj hrani samo z rastlinami? Družabna igra Leti, leti, leti pujs spremeni učenje v zabavno igro! skupaj z vašimi malčki odkrivajte živali in njihove značilnosti. BIENIEK, C.: Korina Korenček in najljubši pes na svetu BOYNE, J.: Nace gre od doma DAHL, R.: James in breskev velikanka DENTON, T.: Tudi pujsi letijo! JOHNSON, P ... V tistem bi se strinjal tudi, da pujsi letijo le da ji ugajam.

POVEZANE KNJIGE