Trenutki spoznanja

Trenutki spoznanja - Miha Mazzini | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Mazzini
DIMENZIJA
10,82 MB
IME DATOTEKE
Trenutki spoznanja.pdf
ISBN
8448446317170

OPIS

Zbirka zgodb. Slovenija: Beletrina, 348 strani, 2007 Kaj, če bi nekega dne spoznali, da je vse vaše dosedanje življenje temeljilo na laži? Bi vas trenutek spoznanja strl, bi ga poskušali ignorirati ali pa bi zmogli začeti znova? Štirinajst zgodb, štirinajst odločitev, štirinajst usod. Trenutki spoznanja book.

Slovenija: Beletrina, 348 strani, 2007 Kaj, če bi nekega dne spoznali, da je vse vaše dosedanje življenje temeljilo na laži? Bi vas trenutek spoznanja strl, bi ga poskušali ignorirati ali pa bi zmogli začeti znova? Štirinajst zgodb, štirinajst odločitev, štirinajst usod. Trenutki spoznanja book. Read reviews from world's largest community for readers. Vrt Obilja je vrt Robija in Tjaše v velikosti približno 350 m2, ki zajema predvsem zelenjavne grede in nekaj sadnih dreves ter grmovnic.

POVEZANE KNJIGE