Suverenost dobrega

Suverenost dobrega - Iris Murdoch | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iris Murdoch
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Suverenost dobrega.pdf
ISBN
7552163285633

OPIS

V nasprotju z zahodnimi državami je Kitajska predvsem uspešno izvajala centralni nadzor nad širjenjem bolezni, prav tako je učinkovito izkoristila izjemne kadrovske, gradbene in tehnološke ... V Sloveniji danes praznujem državni praznik dan suverenosti, s katerim obeležujemo odhod zadnjega vojaka JLA z ozemlja Slovenije. Dan suverenosti je državni praznik od leta 2015, ni pa dela prost dan.

Zakaj? Ker smo bolestno (nezdravo) odvisni od tega, da bodo vsi mislili, kako smo ... Tokratno Revoltirano anketo smo posvetili prostotrgovinskemu sporazumu med EU in ZDA, ki po mnenju večine sodelujočih očitno ne prinaša nič dobrega. Skoraj 64 odstotkov tistih, ki so oddali...

POVEZANE KNJIGE