Angelci padajo gor

Angelci padajo gor - Rudi Podržaj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudi Podržaj
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Angelci padajo gor.pdf
ISBN
3188565927071

OPIS

Angelc je mlad moški angelskega izgleda z eno samo pomanjkljivostjo – ima širok razmik med očmi. To pa postane njegova najmanjša težava, ko se zaplete v sumljive posle s svojim sodelavcem Liscem. Ko prvič pretenta varuhe reda in miru, se začne počutiti vsemogočnega. Zapravlja denar, spogleduje se z Liščevimi hčerkami in načrtuje naslednji zaslužek. Seveda se stvari kmalu zapletejo. Zgodba je postavljena v urbanizirano podeželsko okolje, kjer tradicionalne patriarhalne vrednote naglo izgubljajo svoj vpliv. Avtor Rudi Podržaj je prvencu Begave melodije dnevov (2003) dodal svež roman, ki predstavlja analizo posttranzicijske družbe. 

16,90 ... Nastavitve za uporabnike s posebnimi potrebami. Barvna tema.

Žanr: družbenokritični roman Narodnost: slovenska književnost Drugi roman Rudija Podržaja (prvi nosi naslov Begave melodije dnevov) nas popelje v mamljivi svet bogastva in užitkarstva, v katerega vstopi protagonist Angelc. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Leposlovni roman > Angelci padajo gor Angelci padajo gor Rudi Podržaj. 16,90 ... Nastavitve za uporabnike s posebnimi potrebami.

POVEZANE KNJIGE