Eu-ropa

Eu-ropa - Zuzanna Govednik Kraskova | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zuzanna Govednik Kraskova
DIMENZIJA
9,8 MB
IME DATOTEKE
Eu-ropa.pdf
ISBN
1755709309277

OPIS

Zuzanna Kraskova nas v svojem letošnjem delu (leta 2005 je izdala dramo »V senci esenc« in leta 2006 zbirki kratke proze »Le-bdenje in »sencEsenc«) popelje v bivanjsko zgodbo Kisme, navdušenega ribiča z okrepljeno intuicijo, ki svet okoli sebe dojema poglobljeno in brezkompromisno. Avtorica med vrsticami izpostavlja vprašanje, kaj pomeni biti prebivalec Evrope iz socialnega, družbeno angažiranega, psihološkega in intimnega vidika. »Prebudil se je iz sanj, prepoten in čemeren. Sanjal je, da se za njim skozi življenje plazijo težke stvari in da ne more umreti, ker vsrkava žalost umrlih. Mogoče tudi živečih, ni vedel, ker je komaj čakal, da se prebudi..«

bg Достъп до правото на Европейския съюз es El acceso al Derecho de la Unión Europea cs Přístup k právu Evropské unie da Adgang til EU-lovgivningen de Der Zugang zum EU-Recht et Juurdepääs Euroopa Liidu õigusaktidele The Funding and Tenders Portal is the single entry point (the Single Electronic Data Interchange Area) for applicants, contractors and experts in funding programmes and procurements managed by the European Commission. Europa 2. Live Hudba na maxximum.

Learning Management System for the EASO Training Curriculum. Visit Site; COI Portal.

POVEZANE KNJIGE