Dekle iz kleti

Dekle iz kleti - Allan Hall, Michael Leidig | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Allan Hall, Michael Leidig
DIMENZIJA
3,18 MB
IME DATOTEKE
Dekle iz kleti.pdf
ISBN
3983500018719

OPIS

Potem ko je Nataschi Kampusch 23. avgusta 2006 po osmih letih ujetništva v navidez povsem vsakdanji avstrijski predmestni hiši uspelo pobegniti na svobodo, je njena zgodba ves svet navdala z grozo in ga osupnila. Kako je preživela otroštvo, zaklenjena v klet? Kakšna mlada ženska je prišla iz te kleti? Kakšen človek je bil Wolfgang Priklopil, njen ugrabitelj – in kaj vse je zahteval od nje?Allan Hall in Michael Leidig sta spremljala Nataschino zgodbo vse od tedaj, ko je kot desetletnica izginila. Odkritju celotne pretresljive zgodbe sta se približala, kolikor je najbolj mogoče. Dekle iz kleti je prva knjiga, ki skuša doreči, kaj se je v resnici dogajalo in kako je Natascha to preživela.

Menim, da to počne nekdo, ki je precej bolesten in potrebuje zdravljenje," je dejalo dekle iz Mostarja. "Žaliti in poniževati me, čeprav me verjetno niti ne pozna, je grozno. 12 let pozneje: "Dekle iz omare", ki so jo mučili in posiljevali šest let.

Na skrivni lokaciji se 18-letna Natascha Kampusch privaja na življenje v zunanjem svetu, potem ko je v sredo pobegnila iz hiše Wolfganga Priklopila, ki jo je ugrabil ... Natascha Kampusch, mlada ženska, ki je bila osem let zaprta v kleti na Dunaju, je v intervjuju za zasebno televizijsko hišo Puls 4 izrazila dvom o ravnanju avstrijskih oblasti, ki so Fritzlove otroke tako nenadno izselile iz kleti, v kateri so se rodili in odraščali. 20-letna Natascha Kampusch je v intervjuju še izjavila, da naj strokovnjaki, ki podajajo strokovno mnenje o Elizabeth ... Pamela Anderson je, kot vse kaže, dobila hudo konkurenco.

POVEZANE KNJIGE