Človekova narava

Človekova narava - Thomas Hobbes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Hobbes
DIMENZIJA
11,92 MB
IME DATOTEKE
Človekova narava.pdf
ISBN
7198296432084

OPIS

Narava ga je obdarovala z bistrostjo ... Človekova narava narekuje, da si tekom življenja človek ustvari nekje svoj dom, v katerem se bo počutil varnega in zaščitenega pred zunanjim svetom. Včasih si je svoje domovanje ustvaril v jamah, v katerih je imel svoje svetišče, ki je družino ščitila pred zli duhovi, pred naravnimi pojavi pa jih je ščitil kamen s svojo trdnostjo. To je človekova narava.

festivala Exodos, belgijski umetnik Jan Fabre, deluje kot likovnik, gledališki režiser in koreograf. Pri nas je že od sredine osemdesetih let prejšnjega stoletja znan po svojih gledaliških uprizoritvah, manj pa kot vizualni umetnik, čeprav je slednje enako pomembno za njegovo delo. Družba in človekova narava.

POVEZANE KNJIGE