Stekleno mesto

Stekleno mesto - Cassandra Clare | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cassandra Clare
DIMENZIJA
7,84 MB
IME DATOTEKE
Stekleno mesto.pdf
ISBN
7440943687739

OPIS

Clary mora odpotovati v deželo lovcev senc, da bi rešila mamino življenje. A brez dovoljenja Klave je vstop v Stekleno mesto nevaren in pomeni kršitev zakona. Ker Simon pristane za zapahi, Jace pa jo takoj odslovi, njen zaveznik v tujem mestu postane skrivnostni lovec senc Sebastian.Valentine ima zdaj z dvema orodjema smrtnosti več moči, kot je lahko premore lovec senc, in popolno uničenje Dolnjih je le še vprašanje časa. Lovci senc se morajo odločiti, ali se bodo uklonili ali borili skupaj z zapriseženimi nasprotniki – vampirji, vilinci in volkodlaki. A ko jim Clary predstavi svoje edinstvene sposobnosti, pozabijo zamere in začnejo se priprave na epsko bitko. Jace pa medtem ugotovi, koliko je pripravljen tvegati za Clary …Stekleno mesto je tretji del serije Kronike podzemlja, moderne fantazijske zgodbe o svetu lovcev senc, demonov, vampirjev, volkodlakov in vilincev, v katerem je ljubezen tvegana, skrivnosti iz preteklosti pa usodne.

Razpolagamo z lastno kalilnico za steklo, kar pomeni, da lahko izdelamo raznovrstne dimenzije in oblike stekel za tuš kabine. Pomivalno korito je izdelano iz visoko kakovostnega plemenitega nejavega jekla v kombinaciji s stekleno delovno površino iz kaljenega varnostnega stekla v črni barvi, s sifonom pop-up. Priložena je tudi visokotlačna kuhinjska armatura Laguna, ki je kromirana na visoki sijaj. Stekleno kritino lahko montiramo na vse vrste že pripravljenih konstrukcij (kovisnske, inox ali lesene), pri sistemu visečih nadstreškov okovje nabavimo mi.

Da bi rešila življenje svoje mame, mora Clary odpotovati v City of Glass, starodavno mesto Shadowhunterjev. Toda vstop v mesto brez dovoljenja Zakona ... STEKLENO MESTO spada po mnenju ugledne revije The Comic Journal med sto najboljših stripov dvajsetega stoletja.

POVEZANE KNJIGE