Serijski morilec

Serijski morilec - Samanta Hadžič Žavski | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samanta Hadžič Žavski
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Serijski morilec.pdf
ISBN
7159073716357

OPIS

V zbirki kratkih zgodb Serijski morilec, Samanta Hadžič Žavski spretno združuje srhljivost in družinsko travmatiko, pravzaprav kulturno nelagodje nastopi povsod, kjer bi po naših naučenih vzorcih in predvidevanjih moralo pokati od ljubezni, požrtvovalnosti in naravne medsebojne privrženosti. V zgodbah so glavni liki največkrat ženski, avtorica obravnava položaj ženske v družinski, materinski in družbeni vlogi, pri čemer prevprašuje te in še katere vloge, ki naj bi bile ženskam pisane na kožo.

... Serijski morilec je ena najbolj prepoznavnih pop ikon sodobnega časa, je superzvezdnik potrošniške družbe in čisto utelešenje dveh največjih zahodnih fascinacij: krvi in smrti. O serijskih morilcih so med drugimi pisali Bret Easton Ellis, Patrick Süskind, Georges Bataille, o njih so prepevali Police, The Smiths, pa tudi Svetlana Makarovič, njihovi upodobitvi sta oskarja prinesli ... Serijski morilec, ki je pri pacientih izzival infarkte, da bi jih ubil .

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Založnik o knjigi. V zbirki kratkih zgodb Serijski morilec, Samanta Hadžič Žavski spretno združuje srhljivost in družinsko travmatiko, pravzaprav kulturno nelagodje nastopi povsod, kjer bi po naših naučenih vzorcih in predvidevanjih moralo pokati od ljubezni, požrtvovalnosti in naravne medsebojne privrženosti.V zgodbah so glavni liki največkrat ženski, avtorica obravnava položaj ... Serijski morilec.

POVEZANE KNJIGE