Saj veste, da me obožujete

Saj veste, da me obožujete - Cecily von Ziegesar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cecily von Ziegesar
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Saj veste, da me obožujete.pdf
ISBN
4578761968698

OPIS

V prvi knjigi iz zbirke Opravljivka smo spoznali mlade prebivalce Upper East Sida, ki niso najprijaznejši in najsrečnejši ljudje na svetu, vendar poskušajo to nadomestiti s svojo zunanjo podobo, z izbranim okusom in vpadljivim vedenjem. V drugi knjigi, Saj veste, da me obožujete, se pritisk bližajočega se konca srednje šole na dijake vse bolj stopnjuje. Svet ljubosumja, prevar in nepričakovanih dejanj vse bolj gnete glavne junake in iz njih izvablja presenetljive odločitve.Temnolasa Blair se pripravlja na praznovanje svojega sedemnajstega rojstnega dneva, načrt zanj ima že izdelan. Najbolj si želi ljubezni svojega fanta Nata, s katerim hodita tri leta. Čeprav postaja vse težavnejši in Blair povzroča vedno več preglavic in skrbi, se odloči, da mu bo na rojstni dan podarila svoje devištvo. Konec koncev nihče noči iti na kolidž še nedolžen. A ker je preveč zaposlena sama s sabo, z razgovorom na Yalu in pripravami na materino poroko, ne opazi, da ji stvari vse bolj uhajajo iz rok.

Včasih uspe, včasih pač ne. Za kuliso raznih "Don Juanov" je tudi veliko čustveno in seksualno zlorabljenih žensk, ki so izrazile "Da". In saj veste, da imam tudi sama na tem področju zelo zanimivo zgodbo J; Izobraževala sem se pri strokovnjakinji in zdravilki kitajske medicine, pri italijanski zdraviteljici Lini Lo Faro, ki nam je prav vsem lahko za velik zgled.

i od vedno probleme s točnostjo, čeprav (roko na srce) smo se v zadnjih letih precej popravili. No, ta pregovorna (ne)točnost se seli tudi na splet.

POVEZANE KNJIGE