V ločenih spalnicah

V ločenih spalnicah - Pier Vittorio Tondelli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pier Vittorio Tondelli
DIMENZIJA
5,90 MB
IME DATOTEKE
V ločenih spalnicah.pdf
ISBN
7207981788162

OPIS

Ko protagonist romana V ločenih spalnicah zagleda zrcalno sliko svojega obraza, tudi bralci začenjamo opazovati in spoznavati dušo človeka, ki se sooča z bolečino in dezorientacijo ob izgubi ljubljene osebe. Kajti ljubezen, kot zatrjuje Tondelli, je absolutna, celostna izkušnja, razlog, ki daje smisel življenju in ki poleg smrti predstavlja poglavitno temo romana. Gre pač za večni temi, ki se dotikata in preplavljata vsakogar, pisatelj pa ju ubeseduje z gostim in izredno sugestivnim ter sočnim jezikom. Temi, ki nikoli nista spregledani ali banalizirani, ki silovito vznikata na straneh romana v vsej svoji tragični dejanskosti ter poetičnosti.

Branje na kvadrat > kompleti. Etnologija & ljudsko izročilo.

zaporedne inhalacije. Ja, spanje v ločenih spalnicah dejansko je tabu, saj se o njem ne govori. Marsikdo je na začetku tudi nekoliko prizadet, kadar partner izrazi željo po spanju v lastni sobi.

POVEZANE KNJIGE