Marijino življenje

Marijino življenje - Rainer Maria Rilke | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainer Maria Rilke
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Marijino življenje.pdf
ISBN
7621226126734

OPIS

Ravno zato ta praznik pomeni veselje nad življenjem in za kristjana pogled na naš skupni cilj pri Bogu. Praznik je poleg vnebovzetja poimenovan kot Marijino zaspanje ali Marijin prehod. Bog Jehova je Marijo zaradi njenih izjemnih lastnosti izbral za nalogo, ki je brez primere. Marijino vnebovzetje imenovano tudi véliki šmáren, vélika máša, šmárno, vélika gospójnica, je praznik, ki ga katoliški in pravoslavni kristjani obhajajo 15.

Marijino vnebovzetje Uredi Glavni članek: Marijino vnebovzetje . Marijino vnebovzetje »Božji pogled je tisti, ki nas z ljubeznijo vedno znova išče,« je pri slovesni deseti sveti maši na trgu pred baziliko dejal škof Anton Jamnik. »Dober dan, dobri ljudje,« je zbrane vernike ob prazniku Marijinega vnebovzetja pozdravil rektor svetišča na Brezjah, p. Marija, ustvarjeno bitje, daje življenje Stvarniku samemu, zato ne more biti podvržena propadanju telesa, kot bi sicer bila kot človek.

POVEZANE KNJIGE