HIV priročnik

HIV priročnik - Miran Šolinc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miran Šolinc
DIMENZIJA
12,6 MB
IME DATOTEKE
HIV priročnik.pdf
ISBN
8811775429640

OPIS

V zadnjih časih je ta odnos pod velikim pritiskom zaradi časovnih in drugih omejitev. Ta priročnik naj pokaže, kako naj z etičnim ravnanjem to navezo še okrepimo. HIV - AIDS Higienska nega Koronavirus (SARS-CoV-2) Kampanja covid -19 - Nalezimo se dobrih navad Javnozdravstveni ukrepi, kot so cepljenje, nadzor nad pitno vodo, urejene odplake, pravila higienske nege ter ukrepi na področju varnosti živil so pripomogli, da nalezljive bolezni niso več med poglavitnimi vzroki umrljivosti pri nas, kot tudi ... Dossier of evidence: a summary of the evidence to support free, confidential and voluntary HIV testing .

Ste mislili, da o HIV veste vse? Priročnik HIV in seks Leta 2013 je bil izdan priročnik HIV in seks , prirejen po četrti angleški izdaji Michaela Carterja (2011). Knjižica predstavi tematiko spolnega zdravja za osebe, okužene s človeškim virusom imunske pomanjkljivosti (HIV). Izšla je nova publikacija, priročnik HIV in seks.

POVEZANE KNJIGE