Zgodovina Boga

Zgodovina Boga - Karen Armstrong | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Armstrong
DIMENZIJA
11,60 MB
IME DATOTEKE
Zgodovina Boga.pdf
ISBN
1224523561209

OPIS

S tem je kralj v državi vpeljal red, čeprav so bile kazni zelo hude. Karen Armstrong: Zgodovina boga Mladinska knjiga, zbirka Esenca, Ljubljana, 2007, 24,94 € Karen Armstrong je nekoč stopila v samostan, zgolj zato, ker je iskala boga in ker se ji je zdelo, da mu bo bližje, ko mu bo služila. A iskanje, molitev, razmišljanje in pobožno življenje ji niso prinesli razodetja.

Njena naloga je, da kritično in nepristransko raziskuje dogodke v preteklosti, rekonstruira človekovo življenje v preteklosti in ohranja zgodovinski spomin, saj nam poznavanje zgodovine omogoča razumevanje sedanjosti in nam istočasno omogoča »videnje« v prihodnost. Pod pojmom ... Bog z nami Tri meditacije Semjon Frank 29,00 € Dodaj v košarico.

POVEZANE KNJIGE