Zadnja želja

Zadnja želja - Kristen Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristen Ashley
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Zadnja želja.pdf
ISBN
7990469565301

OPIS

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

Sinova želja 62 11.802 1 Več podobnih vicev Tamburaški sastav Zadnja želja, Tomislavgrad. 462 likes · 2 talking about this.

S temi dejanji jim želijo vsaj malo olajšati tako fizično kot psihično trpljenje, s katerim se soočajo. Miroslav Škoro - Zadnja želja . Arhiva novosti: Dobrotvorni koncert Miroslava Škore u Čepinu - 02.06.2017. Manki se sicer ne zdi prav, da se življenje odvzame in če bi bila sama kdaj na tem, bi bila njena zadnja želja malce drugačna kot si misliš.

POVEZANE KNJIGE